Help Pluck van het veld groeien!

Doneren?

Vind je het ook belangrijk dat we weer dichter bij ons voedsel komen te staan en dat ecologisch geteeld voedsel de norm wordt in plaats van de uitzondering? Help ons dan een handje mee.

We zijn niet gestopt met onze kantoorbanen om met Pluck van het veld een hoger salaris te gaan verdienen. We doen dit echt vanuit onze intrinsieke motivatie om zo veel mogelijk mensen te voorzien van gezond, duurzaam en vers voedsel. Daarnaast leren onze Pluckers over het telen en oogsten van voedsel en bieden we een plek om te kunnen ontspannen in de natuur. 
Ons doel is om binnen 3 jaar een goed rendabel bedrijf op te zetten. We zitten nu in ons opstartjaar en donaties zijn daarom erg welkom.

We zullen de donaties gebruiken voor gereedschap, materialen, vaste planten en andere faciliteiten die er voor zorgen dat we sneller naar een gezond, duurzaam bedrijfsmodel toewerken. 

Via onderstaande oranje button kun je een donatie doen, natuurlijk kun je ook een zelf te bepalen bedrag overmaken naar ons rekeningnummer: NL23RABO0338832378. Wil je dan wel in de omschrijving benoemen dat het om een donatie gaat? 

Dank voor je steun.

Winnie & Marilou